Konfirmation

 

Konfirmation på Credo fjällgård är något alldeles speciellt: 

Nära himlen, nära livet, nära Jesus…
Äventyr, gemenskap, samtal…
Många ledare och faddrar, god mat, mycket knott…

Vi kallar upplägget för  "JESUS ÄR VÄRLDENS LJUS"

Det är ett evangeliskt lutherskt upplevelsebaserat konfirmationsupplägg med fokus på personlig utveckling och tro som efterföljelse.

Lägret omfattar en förträff i april och tre och en halv veckas sommarläger. Året efter konfirmationen bjuder vi också in till en återträff i augusti.

Fjällgårdens egen präst Lars Häggberg ansvarar för lägren tillsammans med ledare och faddrar.

Datum för lägret 2020 är 18 juni - 12 juli med konfirmation lör 11 juli.

Kostnad

Konfirmandlägret subventioneras av Svenska kyrkan genom samarbete med Västerås stift, så att konfirmanden får en del av lägerkostnaden betalad av sin hemförsamling.

För konfirmationslägret 2020 gäller att konfirmanden själv betalar 11 400 kr. Den som inte är medlem i Svenska kyrkan står själv för hela kostnaden på 19 700 kr.

​​​​Anmälan

Anmälan görs till ekonomi@credofjallgard.se. Använd gärna denna anmälningsblankett och uppge annars motsvarande uppgifter i anmälan.

Frågor?

Har du fler frågor eller undrar mer om hur det är att vara med på konfirmationslägret på Credo Fjällgård? Mejla till Lars Häggberg på lars.haggberg@credofjallgard.se eller ring på 070-6039925.

Frågor om ekonomi och anmälan besvaras av Mikael Rubenson på ekonomi@credofjallgard.se eller 0739-622162.

Fadder

För att vara fadder på konfirmandlägret på Credo Fjällgård ska du själv ha varit konfirmand på lägret under någon av de tre senaste somrarna. Du betalar för mat och logi, en kostnad på 3000 kr för 2020. Tillkommer gör resan till och från Transtrand. På återträffen betalar du halva priset för deltagaravgiften jämfört med konfirmanderna.

Hör av dig med en ansökan till Lars Häggberg på lars.haggberg@credofjallgard.se eller 070-6039925 och berättar lite om dig själv och om varför du vill bli fadder. Ange också namn, var du bor, ditt telefonnummer, din e-postadress. Senast den 31 januari vill vi ha din ansökan gällande kommande sommar.