Våra egna läger

NYÅRSLÄGER FÖR UNGA VUXNA 28 december-2 januari 2021

Nyårsläger för unga vuxna (20-40-isch). Riktar sig särskilt till gruppen unga vuxna. Inriktningen kommer att vara en pretantionslös kristen gemenskap där samtidigt den som inte riktigt har hittat in i något kristet sammanhang ska kunna känna sig bekväm. Gemensam morgon- och aftonbön och samlingar med olika innehåll förmiddagar och kvällar kombinerat med tid för skidåkning och enskilda aktiviteter på dagarna blir utgångspunkten - mycket tid för samtal och trivsel, och givetvis en härlig nyårsfest.

I priset ingår boende i flerbäddsrum, frukostbuffé, matsäckspaket, middag samt kvällsfika.

Pris: 2000 kr/person

Anmälan: dinkurs.se/nyarslager2021


LÄNGDTRÄNINGSLÄGER 14-17 jan

Credo fjällgård ligger snösäkert sju kilometer på fjället ovanför Vasaloppsstarten och bjuder in till längdträningsläger med en härlig inramning av god mat, gemenskap och stunder i gårdens fjällkyrka.

Credo fjällgård, belägen i Hemfjällstangen, är en fin gård med rejäl fjällkänsla där vi bor i flerbäddsrum. Vi åker längdskidor i de fina skoterdragna spåren nära gården. För den som föredrar maskinpistade spår finns Lindvallen, Högfjällshotellet och Tandådalen inom 15-30 minuters bilfärd. Det går också bra att prova på Vasaloppsspåret kring Smågan och Mångsbodarna om snöläget tillåter.

Lägret är öppet för alla, såväl nybörjare som vana åkare. För de som önskar ordnar vi nivåanpassad teknikträning med duktiga instruktörer fredagen.

Mer detaljer och program finns här.

Pris: 2 000 per person för inkvartering (flerbäddsrum med våningssängar och gemensam dusch & WC), frukost, lunchpaket och kvällsmat samt teknikträning. Teknikträningen kostar 700 kr extra.

Anmälan: dinkurs.se/langdtraning2021 (senast 20 december)


PÅSKLÄGER

Läger 1: ons 31 mars - mån 5 april
Läger 2: tis 6 - sön 11 april


KONFIRMANDLÄGER 17 juni - 11 juli

se http://credofjallgard.se/konfirmation


FAMILJELÄGER 26-31 juli


KONFIRMANDÅTERTRÄFF 5-9 augusti

För 2020 års konfirmander.