Jobba på Fjällgården

Vintersäsongen 2018 är tillsatt! Välkommen som helvolontär i kortare perioder - för mer info kontakta Föreståndare Lars och Nenne Häggberg, Tel 0739 622 180

SOMMARPERSONAL 2018

Vi söker dig som vill hjälpa till i kök och städ med matlagning, tvätt, städning, m.m. Vi utlovar varierande arbetsuppgifter där du är en av dem som ser till att våra gäster blir mätta och att alla praktiska detaljer kring deras vistelse fungerar smidigt – samtidigt som du själv får möjlighet att njuta av gårdens närhet till härlig natur!

Vi lagar all mat från grunden och bakar bröd, kakor och efterrätter själva så man bör ha ett stort intresse för mat och bakning, erfarenhet är ett stort plus men viljan att lära räcker långt!

Är du någon som tycker om mat!, gärna hugger i där det behövs och som är sugen på att utvecklas som person i ett dynamiskt team där vi alla hjälps åt?

Schemat tillåter mycket tid för gemenskap med konfirmander och frilluftsliv i Sälenfjällen.

Heltidsarbete mellan 18e juni och minst till 18e juli 2018 men vi behöver anställda långt fram till september... precisera vilken period du helst jobbar så återkommer vi!

Halvtidslön + Volontärkontrakt plus kost och logi.

Kontakta föreståndare Lars och Nenne Häggberg för mer information: 0739-62 21 80.
Ansökan, CV och några rader om dig, per mail till info@credofjallgard.se 

FAMILJELÄGER 2018

Vi behöver hjälp med att ta hand om barnen under vårt Familjeläger - se info under fliken "våra egna läger" - Kontakta oss om du tycker om att ha samlingar med barn i blandade åldrar. All hjälp är viktig! Undervisning - men också hjälp med lekar, pyssel och att hålla iordning ... och kramas!!


ARBETSDAGAR 2018
Vi har nu samlat på oss ett gäng med större och mindre arbetsuppgifter som vi gärna vill att du/ni kommer och hjälper oss med! När kan Du? vill ni dra ihop ett gäng och komma upp? Vi hjälper gärna till med behöver Din hjälp och Dina idéer för när och hur detta kan bli möjligt! Kontakta oss! Just Du behövs!


INFORMATION OCH ANSÖKAN
Kontakta föreståndarna för mer information: 0739-62 21 80.
Ansökan per mail till info@credofjallgard.se